Andrea official Website

News

Премиера! Андреа в колаборация с Фатмир Суфа – “In Love”

Различна, провокативна и изпълнена с енергия!

Днес в 18ч. се осъществи, изненадващо за феновете, международната премиерата на най-новия проект “In Love”, в който участва Андреа в колаборация с известния албански изпълнител Фатмир Суфа.

Парчето е кръстено “In Love” повлияно от ритмичния припев на песента, който е мултиезичен – на български и албански език. 

Музиката е с балканско звучене и е композирана от най-добрите хитмейкъри в Албания. Ритъмът е повлиян от текущите трендове в балканската държава.

След няколко покани от различни композитори, изпълнители и продуценти от Албания и Косово, Андреа взима участие в проект с едно от най-актуалните имена в Албания – Фатмир Суфа, след като посещава няколко пъти страната, в която благодарение на своя хит “Хайде опа” е широко разпознаваема от аудиторията, и колегите и в музикалния бранш. “In Love” е първата песен, която изпълнителката записва в Албания през 2023г., и подготвя още няколко проекта за българската и балканска аудитория.

Верните феновете от цял свят посрещнаха премиерата пред дигиталните устройства в очакване да видят и чуят първи изненадващия проект на своята любимка. В първите минути те заляха мрежата с положителни коментари, ревюта, споделяния в социалните мрежи и TikTok.

(Фредерик Радев)
Каквото и да кажеш само слушаш и се наслаждаваш и се гордееш!
Горд съм, че те има, че прославяш точно ти България! Успех, след успех това е професионализъм и доказателство какво можеш! Продължавай само така!

(OMER VE DEFNE)
Тази песен трябва да е в канала на Андреа, песента е 10 от 10, ако продължава в този дух ще надмине всички! Жената хит! ❤
 
(Juan Al)
PT: Saludos desde Puerto Rico. Me encanta Andrea y esta canción con Fatmir esta buenísima! 👏🏽👏🏽👏🏽
BG: Поздрави от Пуерто Рико. Обичам Андреа и тази песен с Фатмир е страхотна!👏🏽👏🏽👏🏽

Видеото е заснето в студиен комплекс в столицата Тирана през Февруари 2023г. изцяло от албански екип – оператор, сценарист и монтажист. За своя външен вид, Андреа се доверява отново на собствения си екип, включващ Hairstylist – Димитър Мавродиев, Photographer and Backstage operator – Красимир Николов. Стайлингът на облеклото, изпълнителката подбира сама и както винаги следи за професионалното изпълнение на всеки един детайл.

Музикалният проект излиза в стрийминг платформите на 15 Март. Очаква се балканският хит да се завърти по музикалните канали във всички балкански държави.