Andrea official Website

News

Промоцията на дебютния албум “Огън в кръвта”

Андреа облече булчински тоалет на промоцията на първия си самостоятелен албум “Огън в кръвта”. Той бе ушит специално за събитието, като две от балерините й махнаха воала по време на шоуто на сцената.

“Белият тоалет беше една закачка. “Зори дизайн” се справиха блестящо не само с булченската рокля, която беше доста оскъдна, но и с останалите ми два тоалета за промоцията” – каза Андреа.

Черният тоалет, с който Андреа се появи последно, доста разпали мъжките страсти в заведението, тъй като огромната цепка разкриваше бельото й.

Над 200 души пяха заедно с блондинката песните от албума й. Между отделните части от музикалното шоу на сцената имаше и гост изпълнители от “Пайнер” – Борис Дали, Соня Немска, Биляна и Илиян.

Андреа подготвя албума “Огън в кръвта” повече от шест месеца. Той съдържа 14 песни, като са включени и най-големите й хитове – Като непознат, Красива лъжа, Хладна нежност и Страх. Почти всички песни са авторски, а най-голямата изненада е песента “Фалшиво щастие”, написана от Кости.

Сред големите изненади на промоцията беше Емилия, която се появи със секси лилава рокля. Сред останалите гости бяха фолк-дивата Теодора с шефа на “Диапазон Рекърд” Ненчо Касъмов, Денис Ризов, Амебата, Роси Иванова, последната корица на “Плейбой”-фолк-зайчето Мира, която пристигна от родния си град, специално да уважи Андреа. Най-бурно разбира се пляскаше приятелят на изпълнителката – Кубрат Пулев, който седеше във ВИП сепарето заедно с родителите й.

На финала на шоу-промоцията имаше огромна торта със снимка на Андреа, която гостите опитаха с удоволствие.