Andrea official Website

News

Братът на Андреа: Само куршум може да спре сестра ми!

Една неволно изпусната реплика от устата на брата на фолк певица Andrea, Йордан, разкрива цялата истина за амбицията,която притежава съвременния сексимвол на фолка “Само куршум може да спре сестра ми” каза на скоро в “Нека говорят” с Росен Петров братът на фолк дивата Andrea и очевидно е бил доста прав, защо атаките срещу нея в последно време приличат на истинска ускорена стрелба с автомат.Първо дойдоха обвиненията,  че не може да пее и разчита само на плейбека.

Image_464_2-1

После бяха и директните обвинения че прекалено много копира стила на lady Gaga, а за финал…онези, които не обичат успелите и известните опитаха да търсят минуси в природата и. Без да бъде амбицирана от всичко това, Andrea направи още един неочакван ходи вместо да видим някое ново творение върху красивата и глава, сега в новата си фото сесиятя е абсолютно натурална.

Image_460-1

Последната новина, която очакваме за Андреа със сигурност няма да е  от PR- ите на звездатаи с интерес ще следим коментарите на безгрешните за грешките на певицата. Тя пак от своя странна вече си е написала урока и дори им е подготвила нещо за домашно- Новия и проект-“Докрай”. Как,защо и с кого….най вероятно ще научим на 15 юли от видеото, което се очаква да се завърти по ТВ Планета.

Image_443_2-1

1 comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.