Andrea official Website

News

Сравниха Андреа с Берлускони

След като преди броени дни гръмна новината, че фолк-звездата Андреа става собственичка на светски сайт, придружен от светско предаване, журналистите побързаха да я сравнят с медииния магнат Берлускони.

Andrea_Rome25

„Не знам дали съм като Берлускони, но определено имам интереси в медииния бизнес. Журналистиката ми е интерена от малка и мисля, че отлично ще се справя с това да пиша рубриките си“, сподели блондинката.

Тя все още не желае да разкрива какво ще е името на сайта, но „няма да има човек в България, който да не го запомни“, шегува се Андреа. Голямото парти преди стартирането му ще е на 31-ви януари в пиано-бар Халифа в кв. Иван Вазов.

Andrea_Rome18

В сайта ще има специално отредено място и за стилистите на звездата Вили и Маури, които ще водят модната рубрика – те ще си позволят дори да критикуват неподходящо облечените ни звезди по партитата и да ласкаят добре изглеждащите.

За първи път в светски сайт ще има и предаване, направено по всички изисквания на телевизионната режисура. Автор и продуцент му е Нина Никол. Първият основен гост разбира се е Андреа, която разкрива шокиращи неща. Ще има още звездни гости и забавна политическа рубрика, в която известните отправят свои тълкувания към съкращението СРС-та.

Andrea_Rome22

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.