Andrea official Website

News

Супершоуто на Румънеца и Енчев – гост Андреа

Андреа: “Пея, защото това ме кара да се чувствам щастлива, защото ме поддържа жива и защото го мога!” В неделя чаровната Андреа бе специален гост във втория брой на “Супершоуто на Румънеца и Енчев”. От разговора стана ясно, че в началото на кариерата си певицата е започнала да се занимава с поп пеене, имала е почти готов поп албум и дори е посещавала школата на Силвия Кацарова, където е вземала уроци по солфеж и пеене.

601536_371692249562097_1236076683_n

Андреа сподели впечатления от работата си с Шаги, като подчерта, че “той е нахъсан, когато става дума за работа, а когато става въпрос за хората, с които работи при него няма място за надменност“.В супершоуто певицата изпълни две свои песни – “Късай етикета” и “Не ги прави тези работи”, а специалната музикална задача към нея бе да изпълни акапелно част от своята песен “I wanna”, но с нов, различен аранжимент.

Вдъхновени от изпълнението на звездата, Румънеца и Енчев поставиха ново предизвикателство пред изкусителната блондинка – да изпее част от народна песен, с която да затвори устите на всички недоброжелатели, които я обвиняват, че “не може да пее”. Изпъленението на “Лале ли си, зюмбюл ли си” обра овациите на публиката в залата, а Андреа още веднъж доказа, че се справя еднакво добре както с поп, така и с поп фолк, така и с народно пеене.

1376612_717189411643137_883117240_n

Певицата сподели, че я е страх от неща, които не може да промени и които не зависят от нея. Стана ясно обаче, че кариерата й не влиза в това число – “Кариерата ми ще приключи единствено и само когато аз преценя!” – категорична бе звездата. Андреа уточни, че в поп-фолка огромна част от приходите се инвестира обратно, за да се поддържа качеството на продукцията.

“Ако го правех просто за пари, щях да съм се отказала много отдавна! Правя го, защото ме кара да се чувствам щастлива, защото ме поддържа жива и защото го мога!”.

282262_371687766229212_1279401367_n

Певицата допълни, че много би искала един ден да пее на публика, която не е само българска, да постига още повече успехи извън пределите на страната, но допълни че “това много трудно може да се случи, защото като че ли на нас, българите, ни е някак по-затворен пътят натам”.

Оказа се, че Андреа се интересува и от езотерична литература и е на мнение, че човек има много какво да изживее, затова “един живот е много малко, за да усетим всичко“. “В живота няма нищо случайно, някои неща се случват, просто защото трябва да се случат и човек трябва да следва пътя, който му е предначертан!”, допълни звездата.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.