Andrea official Website

News

Чуй новото парче на Андреа – “Неблагодарен”

Певицата, която няма конкуренция в последно време откъм хитове, е готова с поредния такъв. Парчето се казва “Неблагодарен” и по всичко личи, че ще надмине успеха на “С теб да бъдем пак”, който пребори всички класации на зима 2009/2010. Андреа ще е готова с видеото до 10 май, а песента е дело на Кости и Росен Димитров. Високобюджетният клип е сниман два дни, като ще видим фолк-звездата като ледена кралица и в роля – стил черната далия.

Именно заради превъплъщенията ú, на повечето моменти Андреа е без грим. Екипът на Людмил Иларионов отново надмина себе си и този път за снимките бе използвана една от най-скъпите камери – Фантом. “От доста време исках да снимам с такава, защото определно ще бъде нещо ново в моите клипове и именно камерата успява да направи наистина добри ефекти, но ще запазя в тайна останалото, за да е изненада” – каза блондинката.

По същото време в студиото, където се проведоха част снимките на “Неблагодарен”, се снимаше и американския филм “Конан варваринът”. Декорите на клипа бяха специално изработени, за да наподобяват Аляска – с няколко тона изкуствен сняг и с доста замръзваш ефект. Междувременно певицата жъне успех след успех на муждународния музикален пазар като първата и единствена фолк-звезда със световни дуетни партньори.

След хита на Sahara с Bob Sinclar и Shaggy, на Андреа ú предстои дует с Mario Winans, чийто продуцент е Puff Daddy. Парчето се казва “Mine” и ще бъде заснето в Кан. Заради световните си успехи родната изпълнителка, която направи истински фурор и с ролята си в “Мисия Лондон”, засне ексклузивна фотосесия, облечена в последната колекция на Versace за сезона пролет-лято 2010 година.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.