Andrea official Website

News

Ще се радват на Андреа от корицата в 80 страни

Андреа продължава да покорява184368_196980786997338_133401303355287_649138_3198272_n върхове. След като грабна два приза на наградите на Планета тв, единият от които за най-успяла наша певица в чужбина, блондинката още веднъж доказа, че това е точно така.

С обновена визия на мечтателна изкусителка тя ще покори ценителите на красотата в 80 страни по света. Родната поп-икона звезда грейва в пълния си блясък на корицата на елитното италианско списание “Donna – Salon International” на Джузепе Тирабасо в майския му брой.

Атрактивните кадри за
най-голям
ото световно издание за прически бяха заснети през февруари от предпочитания от родните знаменитости фотограф Дилян Марков.

При подготовката на Андреа за снимките, стилистите Вили и Маури сътвориха от косата й истинска симфония от естетика и стил. Грижливо подредени къдрици, прически със стоманено сиви кичури, ансамбли в ретро духа на Бриджит Бардо преливат като калейдоскоп в кадрите.

Хармонията в цялостното послание е постигната и с включването в екипа на гримьора Кирил Чалъков. За сесията Андреа подбира стилни тоалети на Valentino” и Ermanno Scervino.

С новата си визия изпълнителката украси и корицата на мартенския брой на луксозното списание “Коса и Красота”. Тя ще бъде лице на предстоящия 17-и “Италиански фестивал на красотата и прическата” в края на женския месец в Пловдив.

Image_464_2-1

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.