Andrea official Website

News

DJ-и определят “Пробвай се” на Андреа и Азис за хит на лятото

>Почитатели на фолка гласуваха за хит на лято 2012 и определиха като безапелационен победител парчето на Андреа и Азис „Пробвай се“, което вече доста време държи лидерско място в почти всички класации.

Съвместният проект на двамата изпълнители се оказа и в топ листата и на всички DJ-и у нас, които също дадоха гласа си за успешния дует.

MG_6285

И макар че половината от летния сезон вече е да е минал, във всички клубове из страната „Пробвай се“ продължава да бъде сред най-поръчваните песни, а DJ-ите обявяват парчето за тотален хит на лятото.

Като най-оригинален клип пък бе определен отново проект на Андреа, само че този път към песента „Лоша“. Лентата към въпросното парче показва библейски сцени, като например разпъването на кръст на главната героиня, а самото видео е сред най-високобюджетните във фолка.

MG_6691

Първото самостоятелно поп парче на изпълнителката вече се върти по радио и телевизия City. Любопитен факт е, че за първи път у нас се случва една певица да има два хита по едно и също време в различни жанрове.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.