Andrea official Website

News

Андреа предизвика фурор с нов международен пробив

Хитовата изпълнителка се радва на натоварен график и многобройни изяви в страната и чужбина.
Андреа за пореден път доказа, че е абсолютен новатор. Певицата направи пробив и в Египет, превръщайки се в първата българка, която е имала концерт там.“Ако трябва да бъдем максимално откровени, Андреа всъщност е първият български артист, който има участие в Египет. Дори Краля на попфолка Азис не е пял там. С това тя за пореден път отвя конкуренцията и доказа на какво е способна” – отчитат от PRprofile International.

Концертът на Андреа предизвика истински фурор, а певицата бе сензацията на вечерта. Изпълнителката бе подбрала най-големите си хитове от попфолка и международните си парчета, а посетителите на събитието се забавляваха на макс, изглежда познавайки добре творчеството ѝ. Те не скриха, че са очаровани от българската звезда, която демонстрира топ форма.
Специална покана към изпълнителката бе отправена от два от най-скъпите и луксозни хотели в Египет, които са част от веригата Rixos. Двете участия в Египет идват почти веднага, след като изпълнителката изнесе концерт в Анталия, където бе силно аплодирана и радушно приета

През месец март Андреа отскочи до Турция, за да заснеме клип към новият си сингъл “Burning my whole” с DJ Mert, който набира все по-голяма популярност и дава заявка да се превърне в един от хитовете на лятото.
Междувременно, няколко от най-хитовите заглавия в репертоара на певицата се радват на огромна популярност и се превърнаха в TikTok сензация, а именно “Лоша” и “Излъжи ме”, “Всичко ми дай” и други. Оказва се, че нейните песни звучат актуално дори 10 години по-късно и се пеят от феновете на попфолка.

От екипа на изпълнителката издават, че графикът й е натоварен, защото съчетава участия както в България, така и в чужбина. Интересът към нея е голям, защото знае как да накара хората да се забавляват от сърце.
На 26 юни балканската звезда ще бъде в Кипър по повод наградите на списание “En Moda”, а на 18 юли е в Слънчев бряг, където ще удостои с присъствието си Summer Star Awards в едно от най-вървежните нощни заведения.