Andrea official Website

Events

Фестивалът Beatstock

Фестивалът Beatstock събра редица световни знаменитости в Ню Йорк, сред които и Андреа. Певицата пристигна с бляскава лимузина в компанията на дуетната си половинка Shaggy, където заедно с Costi изпълниха парчето “I wanna”, което се нареди до най-големите хитове в световен мащаб. Парчето “I wanna” се завъртя в много популярни радиа и бе включено в редица компилации, в които до момента, нито един български изпълнител не е вземал участие. Вероятно това е и причината, хиляди американци да пеят хитовата колаборация на Андреа с Costi, Shaggy и Bob Sinclair. На сцената на Beatstock пя и невероятната Kat DeLuna,

и сподели фотос в социалните си мрежи, с който Андреа зарадва феновете си от цял свят. Всъщност, именно фестивалът Beatstock е причината за втората визита на Андреа в Ню Йорк. Припомняме ви, че първият път певицата летя за мегаполиса за записа на “I wanna” в студиото на Shaggy, който ѝ показа отличията и наградите си. Разбира се, Андреа намери време и да разгледа забележителностите на Ню Йорк и зарадва многобройните си почитатели с ексклузивни кадри от престоя си там.

Андреа, Costi и Shaggy взривиха Белгия

Малко след участието си във фестивала Beatstock в Ню Йорк, където Андреа, Costi и Shaggy взеха участие и пяха пред хиляди американски меломани, ето че Белгия бе домакин на вторият съвместен концерт на звездите.Малко преди да взривят брюкселският нощен клуб, триото Андреа, Costi и Shaggy бяха специални гости на две телевизии, три радиа и дадоха безброй интервюта за местни печатни издания.Точно така, най-голямата дискотека в Брюксел едва успя да побере всички желаещи да чуят на живо хитовете на “I wanna” и “Champagne”, които пожънаха световен успех и продължават да набират все по-голяма и по-голяма популярност. Именно под звуците на хита “Champagne”, в цялото нощно заведение се лееше едноименната напитка, а настроението на посетителите бе на макс.
Освен от многобройната публика, Андреа получи комплименти и от световноизвестния Кевин Литъл, който не скри приятното си впечатление от атрактивната визия на певицата, сценичното ѝ поведение и невероятен глас.