Andrea official Website

News

Андреа в “Горещо”

 

Тази събота, 19 ноември, от 22:30 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” бе една от любимите горещи гостенки – фолк дивата Андреа, която коментира голямата победа на приятеля си Кубрат Пулев: “Въпреки че е много добър, аз лично не гледах мача – стоях с гръб към телевизора.

PDT_6820a-Edit

Обикалях в кръг и слушах – не смеех да гледам… Ако ме бият мене, сигурно ще ми е много по-лесно… Много е трудно да гледаш човека, когото обичаш на такова място и знаеш, че е важно мястото – не е само до боя – знаеш, че е важно да победи! Пък и когато започнат да се правят някакви тарикатски номера отсреща или нещо такова, аз изпадам в страшни емоции – крещя! Съседите щяха да ме изгонят!… Аз съм много горда с него – все пак той не го прави това от вчера. От самото начало, когато съм тръгнала с него, съм била наясно, че това е неговият спорт.”

PDT_6785-Edit

Андреа коментира връзката си с един жълт папарашки сайт, снимката си върху “Учебник по евтина проституция”, отсъствието си от сватбата на Валери и Николета, отношенията си със Златка, Алисия, Емилия и дуета си с Анелия.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.