Andrea official Website

News

Андреа на корицата на списание Story

Фолк певицата Андреа преди дни напусна компанията си „Пайнер“, от която беше част цели 9 години. Феновете й, притеснени какво се случва оттук нататък с кариерата й, прочетоха в профила й в социалните мрежи обръщението й, което звучеше спокойно и оптимистично – че това е нейно лично решение, продиктувано от факта, че напоследък не харесва методите на работа във фирмата, които тя пред STORY определя като експлоататорски и робовладелски, и добавя, че иска да се развива.

_MG_1183RT_5_L_F

Затова е решила да продължи занапред сама и да следва мечтите си. Оказа се, че слагането на края на ерата „Пайнер“ е част от един мащабен процес на промяна, на който една от най-скандалните изпълнителки чувства, че иска да постави началото. 28-годишната певица даде пред STORY едно от най-откровените интервюта в живота си, което засяга не само истината за отношенията й с вече бившата й продуцентска компания, а и нея самата като човек.

_MG_1200RT

За отношенията с колежките й, вярва ли в женското приятелство, за образа на силната Андреа – маската, която е създала, за да скрие от хората себе си – Теодора, защо все още с Кубрат не създават семейство, изненадващото й мнение за изневярата и още много премълчавани истории в новия ни брой, който от 10 ноември е на пазара.

story

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.