Andrea official Website

News

Андреа на турнето “Планета Лято 2014”

Още на първия концерт от традиционното лятно турне на “Пайнер” Андреа не изневери на себе си и отново взриви публиката с излизането си на сцената. Певицата бе подготвила пищно шоу и атрактивни визии, което не остана незабелязано от феновете и бе изкоментирано като най-внушителното представяне на концерта.

IMG_6620
Андреа също едва сдържаше вълнението си и демонстрира изключително уважение към своята публика, падайки на колене пред нея. “Хората са най-истинското и единствено мерило за добре свършена работа. Благодаря, че имам тази огромна любов от тяхна страна”, сподели изпълнителката минути след първия концерт от турне 2014 на “Пайнер”.

Тва-е-едно-в-повече-1

Следващия концерт се състоя във Варна, където Андреа беше отново един от най – аплодираните изпълнители. Както и в Русе, певицата отново бе извикана на бис.

12

Градът, в който беше заснет официално концерта на Планета Лято 2014, Андреа буквално докара до екстаз феновете си , които не я пуснаха да си тръгне от сцената.

turne-1
Модерна мултимедия, оригинално сценично присъствие и най – добрите танцьори в България бяха част от уникалното шоу на Андреа.

10616370_898499966845413_2528101963054986029_n1

В Стара Загора певицата може да се похвали с рекорден бис, който можете да видите и в клипа по-долу.
Силна част в представянето на певицата се оказа и специално подготвено от нея видео, на което се бие на боксов ринг със своя конкурентка. Клипът завърша с думите: “NEXT STOP HAMBURG 6.09.2014”, когато ще се състои дългоочакваната среща между Кубрат и Кличко. Половинката на боксьор номер 1 на България отправя послание към публиката, с което да призове към още по-голяма подкрепа към любимия ѝ.

stara-zagora-3
Тази част от шоуто на Андреа също бе изключително въздействаща и предизвика лавина от аплодисменти и скандирания от страна на публиката. Феновете на певицата никога не са оставали безразлични към нейното старание да показва шоу на световно ниво и този път ѝ доказаха своята признателност като я превърнаха в една от най – аплодираните и бурно посрещнати изпълнителки на турнето.

Стара-Загора5-1

В Благоевград завърши и последния концерт от турнето на ТВ Планета – “Планета Лято 2014”. На своя територия Андреа за пореден път бе сред най – аплодираните певици. Екзалтираните фенове на звездата затвърдиха тенденцията и я извикаха на бис. Финалът на турнето показа, че Андреа не само още е в играта, а диктува правилата в нея.

2

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.