Andrea official Website

News

“Мен си търсил” вече е факт

Най-успялата българска фолк-певица стана част от Втората световна война. Андреа се върна във времето и попадна директно в Берлин през 1942 година. Там русата красавица бе заловена и разпитана от нацисти, които не й спестиха заплахите и униженията. С предизвикателно намигване обаче певицата им изпява „Мен си търсил”.

Това всъщност е и част от сюжета на най-новото видео на Андреа, режисирано от Ники Нанков. Специално изграден декор ни връща именно към времената на нацистка Германия, където извън всякакви норми и забрани Андреа се разхожда като една съвременна Мерилин Монро по жартиери.

Подсилването на сексапила идва и от участието на „Мис България” 2005 Росица Иванова.Певицата е подготвила още една награда на своите фенове. Това ще е третият й дует с Кости, кръстен „Употребена”.И двете парчета имат хитов потенциал за лятото.

Андреа съвсем скоро се надява да изкара и втория си албум. „Забавих го малко, защото съм свикнала да изпипвам всичко до най-малки подробности и в същото време да предложа много нови песни на феновете ми” – споделя блондинката, която само преди 10 дни подписа договор с една от най-големите музикални компании в света – Юнивърсъл.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.