Andrea official Website

News

“Повече от думи” на Андреа: Номиниран за “Best Music Video” на Septimius Awards 2023

Андреа, една от най-известните български певици в чужбина, се оказа в центъра на вниманието след номинацията на нейния видеоклип “Повече от думи” в категорията “Best Music Video” на Septimius Awards 2023. Музикалният проект, който изживя своята премиера на 17 юли тази година, се отличава с уникален и смел подход към изразяването на сюжетната линия през изкуството на филмовите медии.

На 25 септември Septimius Awards са насрочили дискусии между участниците в журито. Тази година в него участват 6 носители на Оскар. Режисьорът на “House of the Dragon”, продуцентите на “The Woman King” и режисьорът на “All Quiet on the Western Front”. Дискусиите ще включват и въпроси и отговори, като публиката също има възможността да задава въпроси на участниците в панелите.

Снимка на Андреа от "Повече от думи". Image of Andrea in "Poveche ot dumi"

“Повече от думи” представлява шестминутно видео, което вдъхновява и шокира едновременно, предоставяйки на аудиторията неповторимо и вълнуващо изживяване. В този проект певицата обединява своите музикални таланти с кинематографични елементи, за да разкаже история за разпадаща се любовна връзка, завършваща с духовно и физическо убийство.

Номинацията на “Повече от думи” в категорията “Best Music Video” на Septimius Awards отразява не само артистичния капацитет на Андреа, но и възможността за изразяване на сложни и емоционални теми чрез музика и визуално изкуство. Видеоклипът се отличава с вълнуващи кадри, изискани костюми и сценичен дизайн, които съчетават музика и кинематография в един завладяващ проект.

Снимка на Андреа от "Повече от думи". Image of Andrea in "Poveche ot dumi"

Церемонията на Septimius Awards ще се проведе на 25-26 септември 2023 г. в град Амстердам и ще обяви победителите в различни категории, включително “Best Music Video”. Всички фенове и обожатели на Андреа с нетърпение очакват резултатите и се надяват на успех за този вдъхновяващ проект.

Номинацията на “Повече от думи” в категорията “Best Music Video” на Septimius Awards е поредният доказателство за безграничния талант и вдъхновение, което Андреа предава като артист, и със сигурност създава очаквания за бъдещи творчески проекти на певицата.